Nieuws

aria Dolores Alvarez en Alberto Alvarez zijn met hun agentschap Kleine Mundo een nieuwkomer in de kindermodebranche.

Het tweetal vertegenwoordigt vier merken: La Jaca, Mariceli, Tutto Picolo en Tinny Shoes. La Jaca is een merk uit Spanje waarbij de kledingstijl van moeder/ dochter en vader/ zoon centraal staat, Mariceli is een kledingmerk voor moeder en kind van 100 procent biologisch katoen en chroom VI vrij. De collectie kenmerkt zich door witte kleding met kleurrijke opdrukken. Ook heeft het merk originele shirts voor moeders die borstvoeding geven. Tutto Picolo bestaat al sinds 1860 en maakt mooie en stoere kinderkleding voor baby’s, jongens en meisjes. De klassieke draagbare stijl maakt het geschikt voor verschillende gelegenheden. Tinny Shoes komt ook uit Spanje. De collectie voor meisjes en jongens bestaat uit speelse modellen vervaardigd van eersteklas leer.

Moeders.blogo.nl 
Oranje jurken voor jong en oud.

Oranje, rood, wit en blauwe jurken voor jong en oud, voor een extra speciale Koninginnedag.
Een Koninginnedag en Kroningsdag die je je nog lang zult herinneren, zeker met een van deze mooie jurken om bij aan te trekken.


 

De specialist in Spaanse kleding heeft feestelijke Hollandse jurken ontworpen. De jurken zijn gebaseerd op de bekende Spaanse Flamingo jurk, en zijn dus ideaal om in te dansen en te feesten. De jurken noemen ze  “Het Hollandse Meisje” en ieder ontwerp is een variant van de Hollandse vlag. 

Alle meisjes willen toch Koninginnedag en de K(r)oningsdag vieren in zo’n feestelijke jurk?
De jurken zijn allemaal in Spanje gemaakt en zijn verkrijgbaar via de website
kleinemundogroep.nl