Tutto Piccolo

Een passie voor kinderen mode, design en vakmanschap. Talent als belangrijkste bron te identificeren in deze tijden van grote uitdagingen. En natuurlijk familie, want wij zijn de zesde generatie van een familie die al in de textielindustrie werkzaam sinds 1840.

Ik zou graag van deze gelegenheid gebruik maken om de duizenden mensen over de hele wereld die hun vertrouwen in Tutto Piccolo bedanken. Vooral de vrouwen, de moeders en oma's die hun gevoeligheid te brengen in de wereld van kinderkleding. Toen ze ons kiezen om hun kinderen te kleden, het betekent allemaal iets voor ons.

We zijn er trots op te hebben bereikt alle vijf de continenten en aanwezig zijn op de 's werelds grootste kindermode beurzen: in Valencia, Florence, Tokyo, Moskou, New York, Mexico City en Londen.
We willen graag onze merkwaarden met u delen op de sociale netwerksites en u uit te nodigen te worden betrokken in de wereld van Tutto Piccolo. Bovenal zullen we blijven werken met een passie, om u het ontwerp en de kwaliteit die je wilt. Een uitdaging die ons drijft om te verbeteren met elk seizoen die voorbij gaat.